تحلیلگران سعودی و قطری:

نباید بیش از حد به بازگشت روابط میان دوحه و ریاض خوش بین بود

نباید بیش از حد به بازگشت روابط میان دوحه و ریاض خوش بین بود

تحلیلگران قطری و سعودی به امضای توافقنامه آشتی میان دو کشور در شهر العلا واکنش نشان دادند.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از عربی ۲۱، کارشناسان و تحلیلگران سعودی و قطری معتقدند که نباید به بازگشت روابط میان دوحه و ریاض به بالاترین سطوح آن خوشبین بود.

آنها بیان کردند که در مرحله آتی، چیزی بیشتر از کفِ توافقات میان عربستان و قطر در چارچوب توافقنامه امضا شده در شهر العلا، محقق نخواهد شد.

این تحلیلگران ادامه دادند که نباید در خصوص بازگشت روابط میان دو کشور به بالاترین سطح آن، خیلی خوش بین بود چرا که صِرف یک برخورد گرم میان محمد بن سلمان ولی عهد عربستان و شیخ تمیم بن حمد آل ثانی امیر قطر در جریان نشست سران شورای همکاری خلیج فارس نمی تواند بیانگر بازگشت این روابط به سطوح عالی خود باشد.

آنها تاکید کردند که دلایل آغاز بحران منطقه خلیج فارس کاملا مشخص و آشکار است و این عوامل باید از بین برود تا بحران مذکور مجددا تکرار نشود.

نشست سران کشورهای عضو شورای همکاری خلیج فارس در شهر العلا در عربستان، در حالی شاهد امضای توافقنامه آشتی میان ریاض و دوحه بود که مواضع امارات، بحرین و مصر در این خصوص مبهم و چه بسا متضاد است.

کد خبر 5116860

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha